Comet InfoBook er en online-plattform for alle typer informasjon og dokumentasjon vedrørende din destinasjon. Comet InfoBook erstatter søking på egen hånd og lange telefonsamtaler, samt fjerner usikkerhet og forsinkelser, som kan oppstå på grunn av feil eller utdatert informasjon.

Via InfoBook får du komplett, pålitelig og oppdatert informasjon på ett sted, enkel tilgang til vår kundetjeneste og et stadig aktuelt arkiv med søknadsblanketter til ditt visum- eller legaliseringsærende. I InfoBook finner du raskt fram til riktig dokument og kan enkelt merke, laste ned og sende blanketter videre via e-post til kunder eller medarbeidere.

Vi har utviklet gode rutiner for oppdatering av informasjon i systemet vårt. All fakta baserer seg på den daglige informasjonen vi henter fra ambassader, konsulat, utenriksdepartementer og handelskamre over hele Norden. InfoBook er også vårt eget, interne arbeidsverktøy. Dette garanterer at informasjonen alltid er riktig, oppdatert og identisk med den informasjonen du får ved kontakt med vår kundetjeneste. dersom reisende med annet landstillhöllas og i hvilke flere dokumenter som kreves, eller informasjon om reisende med annen landstilhørighet

Comet Consular Services

Få tilgang til InfoBook

InfoBook er vår nettbaserte informasjons- og bestillingsplattform. Den er gratis å bruke og gir deg som bedriftskunde oppdatert og fullstendig informasjon om hvilke konsulære krav som gjelder for ditt reisemål. Den kan også brukes til å bestille tjenestene våre.

Få tilgang nå