Legalisering

Med rett til å drive næring – hvor som helst

Forretningsdokumenter er avgjørende for alt av forhandlinger og avtaler, enten du tar dem med selv eller sender dem til utlandet med post eller bud. I noen tilfeller må dokumentene dine kontrolleres og stemples av instanser som ditt lokale handelskammer, notarius publicus eller Utenriksdepartementet før de kan legaliseres hos den aktuelle ambassaden.

Det å besøke disse kontorene legger beslag på tid og ressurser som du kunne ha bedre bruk for til andre ting.

Vi innhenter konsulær og formell verifisering av handelsdokumenter, juridiske dokumenter, registreringer, patentsøknader og andre dokumenter du trenger for å kunne inngå avtaler med utenlandske virksomheter trygt og i henhold til gjeldende lovgivning.

Vi hjelper deg med å verifisere forretningsdokumentene dine gjennom de rette instansene, slik at du trygt kan handle med både lokale og utenlandske partnere. Vi tilbyr også å hente dokumentene hos deg, slik at vi kan få satt i gang prosessen så raskt som mulig.

image description

Bestill legaliseringstjenester fra oss i dag

 1. Opprett bestilling

  Finn informasjon om kravene på nettsidene våre og legg inn bestillingen din i InfoBook eller kontakt Kundeservice.

  Få tilgang til InfoBook nå

 2. Send dokumentene dine

  Samle alle påkrevde dokumenter og send dem til oss sammen med bestillingsbekreftelsen, eller bestill henting av dokumentene dine via InfoBook.

 3. Få de legaliserte dokumentene dine

  Etter en grundig sjekk sender vi deg de ferdig legaliserte dokumentene med bud eller som rekommandert sending. Vi kan også sende dem rett til reisemålet ditt.

Comet Consular Services

Få tilgang til InfoBook

InfoBook er vår nettbaserte informasjons- og bestillingsplattform. Den er gratis å bruke og gir deg som bedriftskunde oppdatert og fullstendig informasjon om hvilke konsulære krav som gjelder for ditt reisemål. Den kan også brukes til å bestille tjenestene våre.

Få tilgang nå

Vi opptrer på vegne av deg og henter ut dokumentene dine, tar oss av alt av dokumentlogistikk og holder kontakten med de nødvendige instansene

 • Vi skaffer til veie oppdatert informasjon om skjemaer og regler for alle land i verden.
 • Legaliseringsekspertene våre vet hvilke krav som gjelder for hvert dokument og hvert reisemål, så du trenger ikke å vite hvilke og hvor mange instanser dokumentene dine må kontrolleres av for å oppfylle kravene der du skal.
 • Vi kontrollerer at dokumentene dine oppfyller alle krav og kan legaliseres.
 • Vi leverer inn dokumentene dine, legger ut for alle legaliseringsgebyrer og får dokumentene trygt levert til ønsket returadresse.
 • Vi tilbyr ett kontaktpunkt slik at du får full oversikt over alt av gebyrer og kostnader.
Comet Consular Services ekspertise, servicenivå og unike forbindelser med ambassader og konsulater sikrer en tilfredsstillende og svært pålitelig tjeneste for oss og kundene våre i alt som har å gjøre med legalisering, flytting, oversetting og visumsøknader. Monica Mascarenhas & Annette Fogt, Visa Consultants, American Express Global Business Travel

Du forhandler, Comet legaliserer

Vi har tilbudt eksperttjenester innenfor legalisering i Norden siden 1985. Takket være de erfarne og pliktoppfyllende medarbeiderne våre møter og overgår vi alle behov og krav hos våre nordiske kunder.

Vi samarbeider tett med kontaktene våre på ambassader rundt om i verden, slik at vi alltid er oppdaterte på regler og forskrifter og kan gi kundene våre den nyeste informasjonen.

Hos vår Kundeservice får du svar på alle spørsmål du måtte ha om de ulike visumene og kravene til dem, og du kan kontakte oss på e-post, telefon og chat i åpningstiden.

Tjenestene våre dekker alle aspekter av legaliseringsprosessen og har konkurransedyktige priser. Hos Comet er alle VIP-kunder.

Vi er eksperter på dokumentlogistikk og har svært gode samarbeidsrelasjoner med logistikkselskaper rundt om i verden. Dette gjør at vi kan tilby fleksible logistikkløsninger, som verdensomspennende henting og levering av dokumenter.

Dyktige og kunnskapsrike oversettere til tjeneste

I mange tilfeller må dokumentasjonen din oversettes av en statsautorisert oversetter. Derfor tilbyr vi statsautorisert oversetting til og fra alle språk hvis behovet skulle oppstå.

Bestill oversetting fra oss