Oversettelse

Dyktige og kunnskapsrike oversettere til din tjeneste

Når du skal søke om visum eller levere dokumenter til legalisering – eller når du skal sende dokumenter til utenlandske mottakere på deres eget språk – er det viktig å få rask hjelp fra en dyktig og grundig oversetter.

Comet Consular Services samarbeider med et stort nettverk av autoriserte oversettere med lang erfaring i å oversette til og fra alle språk du kan tenke deg. Mandarin, hindi, farsi … Ingen utfordring er for stor for nettverket vårt av fagoversettere.

Forretningsspråk – oversetting fra Comet

Vi tilbyr oversetting av forretningsdokumenter og sertifikater til og fra alle språk. I vårt omfattende nettverk har vi oversettere som kan ta på seg alle slags jobber, store som små, og til og fra alle språk.

Kontrakter og avtaler, intensjonsavtaler, presentasjoner og andre støttedokumenter er nødvendig valuta i all internasjonal handel, og oversetterne våre har en fremragende kjennskap til tekniske termer og bransjesjargong, på alle språk du kan tenke deg.

Vi tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester, både som en del av visumsøknader eller legaliseringssaker og gjennom langsiktige avtaler.

image description

Sett i gang ditt oversettelsesoppdrag

  1. Bestill i InfoBook

    Du kan opprette en bestilling og laste opp dokumentene dine i InfoBook.

  2. Ta kontakt med Kundeservice

    Ta kontakt med Comets Kundeservice for å finne ut mer om oversettelsestjenestene våre.

Comet Consular Services

Få tilgang til InfoBook

InfoBook er vår nettbaserte informasjons- og bestillingsplattform. Den er gratis å bruke og gir deg som bedriftskunde oppdatert og fullstendig informasjon om hvilke konsulære krav som gjelder for ditt reisemål. Den kan også brukes til å bestille tjenestene våre.

Få tilgang nå