Visum

Vi får deg raskere ut i verden

Når du søker om visum, er det ofte mye papirarbeid som skal gjøres og mange dokumenter som skal stemples. Prosessen kan være både tidkrevende, kostbar og komplisert, med mange mulige fallgruver og forsinkelser.

Ofte krever den mange timers, ja, kanskje hele dagers oppmerksomhet og reisevirksomhet, noe som kan gå ut over den daglige driften. Hva er en hel arbeidsdag på kontoret verdt for deg?

Enten du trenger forretningsvisum, turistvisum eller arbeidsvisum for Kina, Russland, India, USA eller andre land i verden, dekker visumtjenestene våre alle aspekter av søknadsprosessen.

Du trenger ikke å stå i kø på ambassaden, slipper kostnadene til tapt arbeidstid og kan overlate hele prosessen til oss. Enklere blir det ikke.

image description

Bestill visumtjenester fra oss i dag

 1. Opprett bestilling

  Finn informasjon om kravene på nettsidene våre og legg inn bestillingen din i InfoBook eller kontakt Kundeservice.

  Få tilgang til InfoBook nå

 2. Send pass og dokumentasjon

  Samle alle påkrevde dokumenter og send dem til oss sammen med bestillingsbekreftelsen, eller bestill henting av dokumentene dine via InfoBook.

  Noen land krever ytterligere informasjon for å behandle visumsøknaden din, som biometriske data osv.

 3. Få visumet ditt

  Etter en grundig sjekk sender vi deg passet ditt tilbake med bud eller som rekommandert sending. Hvis det virkelig haster, kan vi ordne det slik at du kan hente dokumentene dine på flyplassen.

Comet Consular Services

Få tilgang til InfoBook

InfoBook er vår nettbaserte informasjons- og bestillingsplattform. Den er gratis å bruke og gir deg som bedriftskunde oppdatert og fullstendig informasjon om hvilke konsulære krav som gjelder for ditt reisemål. Den kan også brukes til å bestille tjenestene våre.

Få tilgang nå

Vi håndterer komplekse spørsmål, skaffer til veie alt av nødvendig informasjon og løser alle problemer som måtte oppstå, innen avtalt frist

 • Vi skaffer til veie oppdatert informasjon om skjemaer, regler og krav for alle land i verden.
 • Vi hjelper deg med å fylle ut søknaden riktig og minner deg på å sende med invitasjoner, fotografier og andre nødvendige vedlegg.
 • Vi kontrollerer at søknaden din oppfyller alle krav og leverer den til den aktuelle ambassaden eller det aktuelle konsulatet, samt legger ut for alle visumgebyrer.
 • Vi tilbyr ett kontaktpunkt slik at du får full oversikt over alt av gebyrer og kostnader.
Medarbeiderne våre må ofte reise av gårde på kort varsel, og da trenger vi hjelp raskt. Da er det godt å vite at jeg kan stole på Comet, og jeg setter stor pris på at de er så effektive og profesjonelle. Grete Hough, Norwegian Refugee Council
Medarbeiderne våre reiser til mange land med svært komplekse og strenge innreiseregler. Comet har ekspertisen som trengs for å sørge for at medarbeiderne våre kan reise til og opptre på vegne av oss på vanskelig tilgjengelige steder. Annika Bloch Christensen, Chief of Staff, Drive Studios
Comet har alltid stilt opp for å hjelpe oss og svare på alt vi måtte ha av spørsmål. Vi har ikke ressurser til å holde oss oppdatert på alt av visumkrav i de forskjellige landene vi besøker, og derfor er Comet en svært viktig partner for oss. Dorthe Pedersen, Management Secretary, Riantics A/S

Visum med Comet – fordi vi vet at tiden din er verdifull

Vi har tilbudt eksperttjenester innenfor visumsøking i Norden siden 1985. Takket være de erfarne og pliktoppfyllende medarbeiderne våre møter og overgår vi alle behov og krav hos våre nordiske kunder.

Vi samarbeider tett med kontaktene våre på ambassader rundt om i verden, slik at vi alltid er oppdaterte på regler og forskrifter og kan gi kundene våre den nyeste informasjonen.

Hos vår Kundeservice får du svar på alle spørsmål du måtte ha om de ulike visumene og kravene til dem, og du kan kontakte oss på e-post, telefon og chat i åpningstiden.

Tjenestene våre dekker alle aspekter av visumsøking og har konkurransedyktige priser. Hos Comet er alle VIP-kunder.

Vi er eksperter på dokumentlogistikk og har svært gode samarbeidsrelasjoner med logistikkselskaper rundt om i verden. Dette gjør at vi kan tilby fleksible logistikkløsninger, som verdensomspennende henting og levering av dokumenter.