97%

kundetilfredshet
i 25 land*

*97% Kundetilfredshet er målt via spørreundersøkelser fullført av faktiske Comet kunder etter hver fullførte ordre.

“ Meget hyggelig og i møtekommende, rask og god ekspedring, særlig når det begynte å haste litt!! ”

- Kunde i Norge

“ Alt er helt perfekt- behøvde ikke tenke på noe selv, fikk klare beskjeder og lurte jeg på noe var det enkelt å få hjelp. ”

- Kunde i Norge

Comet forskjellen

Vi er de raskeste til å skaffe deg visum

Den ledende globale visumtjenesten med enestående evne til å skaffe forretningsvisum og andre visum for selskaper og enkeltpersoner over hele verden på en rask, praktisk og sikker måte.

Vi er verdensledende innen global mobilitet

Over 1600 eksperter innen immirgrasjon og visum bruker bransjeledende teknologi for å sikre at du alltid har de korrekte dokumentene som kreves for din reise.

Vi er raske, enkle og sikre

Vi har strenge regler og krav og følger globale og nasjonale lover og regler for å sikre at din personlige informasjon er trygg.

Visum kreves


New Zealand


India


Saudi-Arabia


Russland


Australia


Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Comet er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til visumsøknaden din på. Bare last opp bildet ditt, og foto-ekspertene våre sørger for at det oppfyller kravene som stilles for søknaden din før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Premium Priority

Ikke risiker dine reiseplaner. En dedikert Premium Priority spesialist vil håndtere hele prosessen fra start til slutt, med ekspertisen som er nødvendig for å forsikre at din søknad blir godkjent så raskt som mulig. Opplev servicen og tryggheten med vår Premium Priority Tjeneste.

Les mer

Informert Reisende

Informert reisende gir den kritiske innsikten du trenger for å reise trygt og sikkert under COVID-pandemien. En spesialist vil gjennomgå hele turen din og levere nøyaktig oppdatert informasjon om innreisekrav, helseforskrifter, karanteneregler, hva du kan forvente når du ankommer destinasjonen din, og hva du trenger å vite for din tur/retur.

Les mer