97%

kundetilfredshet
i 25 land*

*97% Kundetilfredshet er målt via spørreundersøkelser fullført av faktiske Comet kunder etter hver fullførte ordre.

“ Meget hyggelig og i møtekommende, rask og god ekspedring, særlig når det begynte å haste litt!! ”

- Kunde i Norge

“ Alt er helt perfekt- behøvde ikke tenke på noe selv, fikk klare beskjeder og lurte jeg på noe var det enkelt å få hjelp. ”

- Kunde i Norge

Comet forskjellen

Vi er de raskeste til å skaffe deg visum

Den ledende globale visumtjenesten med enestående evne til å skaffe forretningsvisum og andre visum for selskaper og enkeltpersoner over hele verden på en rask, praktisk og sikker måte.

Vi er verdensledende innen global mobilitet

Over 1600 eksperter innen immigrasjon og visum bruker bransjeledende teknologi for å sikre at du alltid har de korrekte dokumentene som kreves for din reise.

Vi er raske, enkle og sikre

Vi har strenge krav og regler, og følger globale og nasjonale lover for å sikre at din personlige informasjon er trygg.

Visum kreves


New Zealand


India


Saudi-Arabia


Russland


Australia


Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Comet er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til din visumsøknad. Last opp ditt foto, og våre foto-eksperter vil sørge for at det oppfyller kravene som stilles for din visumsøknad før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Guided-Entry

For å reise internasjonalt trenger du nøyaktig informasjon, forberedelse og kunnskapsrik ekspertise. Guided-Entry er en nødvendig tjeneste for å kunne navigere seg frem i en usikker tid. Tjenesten tilbyr personlig konsultasjon, evaluering av reiserute, skreddersydde oppdateringer og mer. Opplev tryggheten med tjenesten Guided-Entry.

Les mer

Informed Traveler

Tjenesten Informed Traveler gir innsikten du trenger for å reise trygt og sikkert under Covid-19 pandemien. En spesialist vil gjennomgå hele reiseruten din for å levere nøyaktig og oppdatert informasjon om innreisekrav, helseforskrifter, karanteneregler, hva du kan forvente ved ankomst til din destinasjon, og hva du trenger å vite for din returreise.

Les mer