Kundeløsninger

CIBT og datterselskapet Visumservice er stolte over å betjene kunder i en lang rekke ulike bransjer.  Mer enn 10 millioner reisende har benyttet våre tjenester for å skaffe visum til sine reiser, til nesten alle land i verden. 

Vi leverer skreddersydde og fleksible løsninger til organisasjoner av alle størrelser, som er tilpasset deres ulike behov. Fra internasjonale konserner til lokale småbedrifter og innenfor alle type bransjer - inkludert cruiseselskap, turoperatører og reiseselskaper. Organisasjoner som benytter CIBT og datterselskapet Visumservice, kan tilby sine ansatte og kunder et komplett utvalg av tjenester som legger til rette for rask og enkel administrasjon av utenlandsreiser.  Vi har verktøyene, erfaringen og det globale nettverket som er nødvendig for å håndtere byråkrati på en effektiv måte og framskynde behandling og levering av visum.

Skreddersydde tjenester fra Comet kan inkludere:

  1. Kundeservice og -støtte. Raske, effektive og kunnskapsrike visum- og legaliseringseksperter er tilgjengelige 8 timer om dagen.
  2. Ledelsesrapportering.  Comet kan tilby detaljert rapportering av en klients kontoaktivitet, slik at klientene får en bedre forståelse av sine totale visum- og legaliseringsutgifter.
  3. Viktige varsler.  Comet gir deg beskjed om viktige oppdateringer angående innreise krav og reise informasjon.
  4. Tjenester på stedet.  Comet kan lære opp og plassere personell der bedriften din er, eller betjene forretningsbehovene dine med et eget støtteteam for bedriften ved vårt eget kontor.
  5. Egne kontoansvarlige.  For store klienter kan Comet utnevne en egen kontoansvarlig som vil være ansvarlig for forretningsforholdet.  Denne erfarne medarbeideren hos Comet vil være ansvarlig for å håndtere saker på dine vegne til din fulle tilfredshet.
  6. Unike tjenester.  Comet har et omfattende utvalg av unike reisetjenester, fra «samme dag»-behandling og levering sent på kvelden, til levering på flyplass m.m.  Vi streber etter å gi en uovertruffen service som oppfyller våre klienters mange reiserelaterte behov.
  7. Fellesmerket nettportal.  Comet kan skreddersy nettsiden som brukes av en klients ansatte eller kunder, slik at den viser klientens varemerke og inkluderer spesielle meldinger.
  8. Ordresporing i sanntid.  De reisende får en automatisk e-post når søknaden deres er mottatt av Comet, innsendt til den utstedende myndigheten, og på vei tilbake. Det nettbaserte sporingsverktøyet fra Comet gir brukere tilgang til status- og sporingsdata i sanntid for søknader som er under behandling.

Velg Comet

Raskt.  Comet er den raskeste måten å få visum på.

Enkelt.  Comet kan hjelpe.  Visumekspertene våre er tilgjengelige på telefon eller e-post.

Sikkert. Comet har den høyeste bransjestandarden for datasikkerhet.

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Comet er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til din visumsøknad. Last opp ditt foto, og våre foto-eksperter vil sørge for at det oppfyller kravene som stilles for din visumsøknad før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Premium Service

La vårt team av eksperter gjøre visumsøknaden din rask og enkel. Fra en-til-en-konsultasjoner, påminnelser og trinn-for-trinn-hjelp, kan du være rolig og vite at visumekspertene våre vil hjelpe deg med å få søknaden og dokumentasjonen riktig første gang.

Les mer