Om oss

Med mer enn 50 års erfaring har CIBT og datterselskapet Visumservice blitt det største og mest veletablerte selskapet for visum og pass i verden.

I fjor hjalp vi nesten en million mennesker med å få på plass det nødvendige papirarbeidet for utenlandsreiser.  Å bruke CIBT og datterselskapet Visumservice er den raske og enkle måten å ordne visum og annen dokumentasjon på for reiser til hvor som helst i verden, inkludert populære reisemål som Kina, India, Russland, Australia og Saudi-Arabia.

Kundene våre er blant andre privatreisende, ansatte i verdens største konserner og kunder av cruiseselskaper, turoperatører og reisebyråer.  Vi er stolte over at mer enn to tredjedeler av FORTUNE 500-selskapene og verdens største turoperatører og cruiseselskaper er kunder hos oss.

CIBT og datterselskapet Visumservice har de nødvendige verktøyene, erfaringen og det globale nettverket for å effektivt redusere tiden som går med til å skaffe visum og legaliseringer. 

Comet-løsningen

  1. Enestående raskt.  Comet kan behandle en søknad om visum raskt – ofte tar det bare én dag.
  2. Komplett tjenestetilbud. Comet kan hjelpe deg å skaffe visum til over 200 land, og elektroniske visum slik som et Australsk ETA-visum eller en amerikansk ESTA-godkjennelse.  Comet kan hjelpe med å skaffe reisedokumenter, slik som invitasjonsbrev, legaliseringer og dokumentoversettelser.
  3. Egen database. Kunder og klienter hos Comet har tilgang til en proprietær, avansert database som innholder alle de spesifikke kravene for reisende av alle nasjonaliteter og reisemål hvor som helst i verden.  Comet gir deg en skreddersydd Comet-søknadspakke med presise og lettfattelige instrukser og krav, samt alle de nødvendige søknadsskjemaene som må fylles ut for å få visumet ditt.
  4. Visumspesialister. Comet har over 1500 spesialister på visum som går gjennom alle detaljer i søknaden din før den sendes til en ambassade.  De høyt kvalifiserte fagfolkene hos Comet er klar over det store ansvaret du gir dem og streber alltid etter å gi en personlig, nøyaktig og sikker service.
  5. Sikker prosess.  Comet forplikter seg til å beskytte personvernet ditt. Vi vet at mange av dokumentene som behøves for å få visum er av en følsom natur, og data- og dokumentsikkerhet er høyeste prioritet for oss.  Comet deler ikke personopplysninger eller private dokumenter med noen.
  6. Ordresporing i sanntid. Etter å ha mottatt søknaden din, vil Comet sende deg en e-postbekreftelse på at dokumentene dine har kommet frem og har blitt sendt til ambassaden.  Du kan se sporingsdata for søknaden din i sanntid i det nettbaserte sporingsverktøyet på nettsiden vår.

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Comet er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til visumsøknaden din på. Bare last opp bildet ditt, og foto-ekspertene våre sørger for at det oppfyller kravene som stilles for søknaden din før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra Comet for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer

Guided-Entry Service

For å reise internasjonalt trenger du nøyaktig informasjon, beredskap og kunnskap. Guided-Entry er en avgjøremde tjenese for å kunne navigere i en usikker tid. Vi tilbyr personlig konsultasjon, evaluering av reiserute, oppdateringer og mer. Opplev tryggheten med Guided-Entry.

Les mer