Leveringsmetoder

Service utenfor arbeidstid

Comet har Norges eneste mottaks- og behandlingstjeneste utenfor vanlig arbeidstid.  For å imøtekomme våre kunders reisebehov har Comet en vaktsjef på jobb utenfor vanlig arbeidstid, som kan hjelpe klienter med hastevisum eller nødvisum på kort varsel.  Etter avtale kan oppdrag leveres til kontoret vårt før eller etter vanlig kontortid. 

Henting på flyplass

Comet hjelper kunder med å nå korte tidsfrister med vår flyplasslevering. Vi kan arrangere levering av pass til flyplasser for reisende som har søkt visum i siste liten. Klikk her for mer informasjon om våre tjenester for levering på flyplass.

Innsending samme dag

Må du reise på kort varsel og behøver visum øyeblikkelig?  Comet kan imøtekomme dine reisebehov på kort varsel med «samme dag»-visumtjenester.   Comet er i stand til å motta søknaden din, behandle den og sende visumet tilbake til deg innen én virkedag.  Vanligvis tar visumbehandling flere dager, men noen land kan utstede et visum på bare 24 timer. 

Andre leveringsmetoder

Kurérservice
Jetpak
Rekommandert post
Post ekspress neste dag
Kurérservice utenlands
DHL

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Comet er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til din visumsøknad. Last opp ditt foto, og våre foto-eksperter vil sørge for at det oppfyller kravene som stilles for din visumsøknad før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Skal du til Australia?

Søk på nettet og få elektronisk visum til Australia på noen sekunder.   

Med en ETA-godkjennelse kan du reise til Australia så mange ganger du ønsker i 12 måneder fra utstedelsesdatoen.

Les mer

Premium Service

La vårt team av eksperter gjøre visumsøknaden din rask og enkel. Fra en-til-en-konsultasjoner, påminnelser og trinn-for-trinn-hjelp, kan du være rolig og vite at visumekspertene våre vil hjelpe deg med å få søknaden og dokumentasjonen riktig første gang.

Les mer