Visumskanning

Visumskann fra Comet gir deg i ro i sjelen og en sikker reise. Vi arkiverer en digital kopi av visumet ditt på nettet, som du har tilgang til døgnet rundt fra hvor som helst i verden, i tilfelle passet ditt mistes, stjeles eller skades. Visumskann kan også være nyttig for å vurdere om du må søke om visum på nytt.

Fordeler ved visumskann fra Comet

  1. Støtte i nødsituasjoner. Trygghet i tilfelle passet ditt mistes, stjeles eller skades.
  2. Digitalt arkiv. Lettvint og øyeblikkelig tilgang til visum(ene) dine når som helst, fra hvor som helst i verden.
  3. Sikkerhet. Dine personopplysninger er alltid trygge hos oss. Hvert skannede visum vil sendes med sikker e-post.

Du kan inkludere visumskann i ordren din på nettet, eller ringe +47 22 38 08 00

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Comet er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til din visumsøknad. Last opp ditt foto, og våre foto-eksperter vil sørge for at det oppfyller kravene som stilles for din visumsøknad før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Premium Service

La vårt team av eksperter gjøre visumsøknaden din rask og enkel. Fra en-til-en-konsultasjoner, påminnelser og trinn-for-trinn-hjelp, kan du være rolig og vite at visumekspertene våre vil hjelpe deg med å få søknaden og dokumentasjonen riktig første gang.

Les mer

Forhåndssjekk av visumsøknad for Kina

Har du en visumsøknad med kort tidsfrist?  Bruk forhåndssjekktjenesten for visumsøknader fra Comet for å spare verdifull tid.  Erfarne spesialister hos Comet vil gå gjennom og kontrollere dokumentene dine for å bekrefte om søknaden din er klar til å sendes inn, eller om informasjon må korrigeres eller legges til.

Les mer