Reisebyråer

Comet samarbeider med over 1000 reisebyråer i Norge for å sikre at deres klienters reisedokumenter behandles raskt og enkelt. Comet gir reisebyråene en effektiv og strømlinjeformet prosess, som minsker forvirringen som ofte oppstår i forbindelse med visumbehandling for kundene deres.

Gjennom tjenestene våre kan reisebyråene få informasjon om reisekravene for klientene deres, slik at de kan ordne alle nødvendige papirer før reisen. Comet beskriver klart alle skritt i visumprosessen som må følges for å sende inn og få godkjent en søknad om visum, uansett reisemål.

De unike tjenestene fra Comet for reisebyråer inkluderer:

  1. Service utenfor arbeidstid. Comet har Norges eneste mottaks- og behandlingstjeneste utenfor vanlig arbeidstid. For å imøtekomme våre klienters reisebehov har Comet en vaktsjef på jobb utenfor vanlig arbeidstid, som kan hjelpe klienter med hastevisum eller nødvisum. Etter avtale kan oppdrag leveres til kontoret vårt før eller etter vanlig kontortid. Vår service utenfor arbeidstid sikrer at din klients visumsøknad håndteres samme kveld og er klar for å sendes inn neste dag.
  2. Møte- og leveringsservice på flyplass. Comet kan hjelpe klienter med å håndtere svært korte tidsfrister med vår møte- og leveringsservice på flyplass.  Vi sørger for at kurérer møter opp på flyplassen for å få passene fra ankommende reisende med behov for hurtig behandling. Vi kan også koordinere levering av pass til reisende som har søkt om hastevisum på kort varsel.     
  3. Egen database. Kunder og klienter hos Comet har tilgang til en proprietær, avansert database som innholder alle de spesifikke reisekravene for nesten alle reisemål i verden. Comet gir hver reisende en skreddersydd Comet-søknadspakke med enkle og fullstendige instrukser, tilpasset deres spesifikke behov for reisevisum.
  4. Innsending samme dag. Må du reise på kort varsel og behøver visum øyeblikkelig? Comet kan imøtekomme dine reisebehov på kort varsel med «samme dag»-visumtjenester. Comet er i stand til å motta søknaden din, behandle den og sende visumet tilbake til deg innen én virkedag. Vanligvis tar visumbehandling flere dager, men noen land kan utstede et visum på 24 timer. Arbeid settes aldri på vent eller utsettes, uansett tidsfrist.
  5. Schengen-visum. Comet er akkrediterte til å sende inn søknader på andres vegne ved alle Schengen-ambassadene. Vi er et av de få selskapene som er akkreditert ved Frankrikes, Sveits’ og Ungarns ambassader.
  6. Ambassadeåpningstider og andre oppdateringer. Comet sender ut en «Ukentlig oppdatering» på e-post, som varsler klienter om viktige konsulære endringer og spørsmål.

Kontakt oss

Ønsker du å få et konfidensielt pristilbud fra Comet for foretaket ditt?

Comet er tilgjengelige for å diskutere behovene dine.  De kan nås på telefon +47 22 38 08 00.

Servicesatsing

Det globale teamet av visum- og legaliseringseksperter hos Comet er fokusert på å gi kundene og klientene våre personlig oppfølging og profesjonell service på høyeste nivå. Comet arbeider for å fortsatt være den raskeste, enkleste og sikreste måten å få visum på.

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra Comet for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer