ESTA-godkjennelse for USA

Informasjon om den reisende

VIKTIG BESKJED

Fyll ut det følgende nettbaserte skjemaet for å søke om ESTA-godkjennelse. Pga. nylige endringer i de amerikanske myndighetenes elektroniske ESTA-system, kan det ta noen minutter å bekrefte innsendelsen av din ESTA-søknad. Når skjemaet nedenfor er fylt ut og sendt, får du en melding om at søknaden er i prosess. Teamet vårt kontakter deg for å si fra når ESTA-søknaden har blitt behandlet.

Merk: Etter nylige endringer i den amerikanske loven for forebygging av reiser med terrorformål (Terrorist Travel Prevention Act), kan reisende i følgende kategorier ikke lenger reise til eller dra inn i USA under VWP (programmet for visumfritak):

  • Statsborgere i VWP-land som har reist til eller vært i Iran, Irak, Libya, Nord-Korea, Somalia, Sudan, Syria eller Jemen 1. mars 2011 eller senere (med begrensede unntak).
  • Statsborgere i VWP-land som har reist til eller vært i Cuba.
  • Statsborgere i VWP-land som også er statsborgere i Iran, Irak, Libya, Nord-Korea, Somalia, Sudan, Syria eller Jemen. 
  • Statsborgere i VWP-land som søker og reiser 1. april 2016 eller senere, med et pass som ikke inneholder en elektronisk databrikke.

Om du er i en av disse kategoriene, vennligst ikke fortsett med ESTA-søknaden. Gå til www.cbp.gov/ESTA for informasjon om hvordan visumsøknad gjøres.

Legg inn opplysningene nøyaktig slik de er oppført i den reisendes pass. Servicegebyrer påløper for hver søknad og inkluderer ambassadegebyrer, men ikke moms og tredjepartsgebyrer.


   
Skriv inn fornavn slik det star skrevet i passet ditt. Hvis et mellomnavn eller etternavn står skrevet som fornavn, må dette også inkluderes her.


Landskode:

Telefonnummer:
Landskode:

Telefonnummer:

Passinformasjon

Last opp en kopi av siden med passinformasjon. Dette må:

  • Vær en tydelig leselig kopi
  • Inkludere den maskinlesbare sonen (MRZ)
  • Last opp som en .jpg-, .jpeg- eller .png-fil
  • Vær ikke større enn 5 MB

Kontakt informasjon for nødstilfeller i eller utenfor USA

Landskode
Telefonnummer

Sosiale medier informasjon

Reiseinformasjon

   
   

Informasjon om arbeidsgiver

   NESTE
Søknaden er under behandling