Ledelse

Comet har en høyt kvalifisert og motivert ledergruppe med inngående bransjekunnskap, bred erfaring og unike ferdigheter.

Lederteam i Norge

Florent Frapolli - Executive Vice President, EMEA

Florent Frapolli kom til CIBT i 2012, og er administrerende direktør for Europa-regionen. Med ham som leder har CIBT gjort en rekke oppkjøp, og utvidet virksomheten til 12 land i Europa. Florent har veldokumenterte resultater med å få bedrifter til å vokse og utvikle seg samtidig som kundeservicen holdes på høyeste nivå. Før han kom til CIBT, hadde Florent lederstillinger hos G4S i luftfartsbransjen, hos DMD i markedet for underholdning ombord på fly (IFE) og hos Iron Mountain i dokumentbehandlingsbransjen. Florents fokus er å utvikle den europeiske virksomheten ved å bruke kvalitetsdrift til å øke lønnsomheten. Florent er utdannet ved Université d’Aix-Marseille.

Mikkel Wismann – Managing Director - Nordics

Mikkel ble en del av CIBT i 2019 som operativ direktør for CIBTvisas i Tyskland og Østerrike. Tidligere var han COO i Comet Consular Services. Han har over fem års erfaring i reiselivsbransjen, med omfattende operasjonell og kommersiell erfaring. I tillegg til en lang militær karriere med flere utplasseringer til konfliktområder rundt om i verden, har Mikkel en utpreget utdanningsbakgrunn, med fokus på ledelse og administrasjon av selskaper. I tillegg til stillingen som operativ direktør, har Mikkel styreverv i flere relevante foreninger

Carsten Østberg – Managing Director - Europe

Carsten startet i CIBT i 2018 som Managing Director i Comet i Norden samt som ansvarlig for alle aspekter av Comet sin virksomet i Sverige. Han har over 11 års erfaring i reisebransjen, inkludert ledet bade drifts-og salgsteam. Før han begynte i visumbransjen har Carsten jobbet innen logistikk, detaljhandel og reisebransjen og i den Kongelige Danske Hæren. Han er en erfaren leder som har jobbet i mange forsjellige land og kulturer. Carsten er fokusert på å utvikle det Nordiske markedet til sitt fulle potensial og sørge for at kundene våre har tilgang til de beste tjenestene på markedet.

Ashok Sharma – Operations Director - European

Ashok Sharma er Operations Dirctor I Europa og er ansvarlig for alle operative aspekter av virksomheten til CIBT i våre 12 Europeiske land. Siden han begynte i CIBT i 2010 har Ashok jobbet i en rekke avdelinger og fått omfattende kunnskap om virksomheten. Før han begynte i CIBT jobbet Ashok i ING Direct. Han er motivert for å sikre at de Europeiske operasjonelle teamene gir det høyeste nivå av serivce til kundene våre hver eneste gang de kontakter CIBT.

Konsernledergruppe

Eric Scheinerman - President and Chief Executive Officer

Eric Scheinerman begynte i CIBT i september 2019 som finansdirektør. Eric bringer CIBT omfattende global finanserfaring med en oversikt over forbedring av driftsresultatet og drivende lønnsom vekst. Eric er en talentfull og strategisk leder som har bygget og vært en sentral del av høytytende konsernteam. Før han begynte i CIBT fungerte Eric som finansdirektør for Wind River Environmental hvor han fokuserte sin innsats på vekst, produktivitet og selskapets aktive M & A-strategi. Før sin tid ved Wind River hadde Eric seniorfinanseroller i Aptiv PLC. Basert i Shanghai, tjente han som VP, finans for selskapets $9+ milliarder dollar elektriske/elektroniske arkitektursegment som hadde virksomhet i 28 land og mer enn 120 000 teammedlemmer. Før han begynte i Aptiv, var Eric administrerende direktør og finansdirektør i Liberty Lane Partners, LLC, et private equity-selskap med fokus på å bygge og forbedre selskaper i mellommarkedene. Hans rolle inkluderte tilsyn med firmaets porteføljeselskaper og M & A-aktivitet. Han fungerte også som midlertidig administrerende direktør for to av investeringene deres. Tidligere i karrieren hadde Eric seniorledelse og økonomiroller i ThermoFisher Scientific, Whirlpool Corporation og 3M Company. Han har en bachelorgrad fra The Wharton School, University of Pennsylvania. Eric har base på CIBTs bedriftskontorer i Washington, DC.

Steven Diehl - Global Managing Director, Immigration

Som Global Managing Director, Immigrasjon for CIBTs heleide datterselskap Newland Chase, leder Steven Diehl selskapets immigrasjonsløsninger ved å lede et globalt team som har ansvar for å designe og implementere immigrasjonsløsninger til en mangfoldig kundegruppe bestående av multinasjonale og nasjonale selskaper og Ikke-statlige organisasjoner. Når CIBT har utvidet til nye regioner har Steve og hans team spilt en viktig rolle i å gi strategisk veiledning til kunder som søker kortsiktige og langsiktige migrasjons strategier som er skredderskydd til spesifikke industrisektorer. I sine nesten 20 år i organisasjonen har Steve hatt ulike roller i CIBT, blant annet Vice President of Sales og Vice President of Account Management hvor han ledet sitt team i en stor utvidelse av selskapets kundeportefølje. Steve begynte sin karriere i CIBT i 1996. Han har en Bachelor i International Relations fra Syracuse University hvor han ble uteksaminert summa cum laude. Han er et aktiv medlem av og hyppig panelist på ledene reise-og mobilitets forum, blant annet Worldwide ERC (ERC), the Forum for Expatriate Management (FEM), the Association of Corporate Travel Executives (ACTE), og the Global Business Travel Association (GBTA).

Aravind Venkateswaran – Chief Information Officer

Som Chief Information Officer leder Aravind Venkateswaran alle deler av selskapets teknologistrategi og operasjoner, inkludert programvareutvikling, IT-infrastruktur, nettverksdrift, digital strategi og informasjonssikkerhet. Aravind er lidenskapelig opptatt av å bygge kundesentrerte teknologiløsninger som gir akselerert vekst og forretningsverdi. Han har flere års erfaring med å bygge og levere storskala bedrift/web-programvareapplikasjoner i et smidig, sky- og åpen kildekode-miljø. Aravind fostrer en kultur som tiltrekker toppteknologisk talent og inspirerer dem til å innovere og utføre det feilfritt. Før han begynte i selskapet, hadde Aravind ledende stillinger i Capital One, Telarix og National Center for Missing & Exploited Children. Aravind har sin Bachelor of Science in Electrical and Electronics Engineering fra University of Madras, India. Og sin Master of Science in Computer Engineering fra Syracuse University. Han fullførte også Executive Education in Leadership and Management ved MITs Sloan School of Management.

Sandra Woznitski – Senior Vice President of North American Operations

Sandi kom til CIBT i mars 2010, og har vært konserndirektør med ansvar for Nord-Amerikaregionen siden 2013. Hun har en bred bakgrunn fra kundeservice, salg og markedsføring, og erfaring med utvikling av strategier for å øke kundetilfredshet og organisasjonens lønnsomhet i et globalt perspektiv. Sandi har vært ansvarlig for fem bedriftsovertakelser som har blitt integrert i den nordamerikanske organisasjonen. Før hun kom til CIBT var Sandi ansatt i mer enn 20 år hos MCI Telecommunications og Verizon, der hun hadde en rekke topplederstillinger innen kundeservice, salg og markedsføring. Sandi studerte til en grad i hotell-, restaurant- og institusjonsadministrasjon ved Virginia Polytechnic Institute and State University, og gikk ut med «cum laude»-karakterer.

Nicolas Derbyshire – Managing Director - Asia Pacific

Nicolas Derbyshire kom til CIBT i mai 2012 som konserndirektør for forretningsutvikling, og ble utnevnt til administrerende direktør for Asia-Stillehavsområdet i januar 2013.  Under Nics ledelse har CIBT vokst i Asia-Stillehavsområdet, og er nå en ledende leverandør av mobilitetstjenester. Siden han kom til CIBT har Nic vært ansvarlig for overtakelse og integrering av 6 bedrifter i Asia-Stillehavsområdet, og har ledet CIBT inn på helt nye markeder både innen immigrasjons- og reisevisumbransjen. Før han kom til CIBT var Nic en av grunnleggerne av Visalink Systems, der han hadde en nøkkelrolle i utviklingen av visumløsninger for internasjonale reisende. Han opprettet strategiske forbindelser med bransjepartnere og var ansvarlig for Visalinks virksomhet i Australia. Nic utviklet partnerskap med mange deler av de australske myndighetene, der han utformet og innførte et eget system skreddersydd etter de spesielle behovene innehavere av diplomat- og tjenestepass har. Nic kom til CIBT da Visalink ble kjøpt opp av CIBT i 2012. Nic har omfattende erfaring innen forretningsutvikling og finansiell og operasjonell driftsstyring.  Nic har en VCE-grad fra Haileybury College.

Seran Bentley-Thoburn – Global Director – Quality and Compliance

Seran Bentley-Thoburn begynte i CIBT i 2009 som britiske Operations Director, og vokste sammen med CIBT til sin nåværende rolle som Global Director for Quality and Compliance i 2017. Seran har bidratt til å lede CIBTs eksponentielle vekst nå med tilsyn med hele det globale fotavtrykket. Serans hovedfokus inkluderer å styre CIBTs globale kontorfasiliteter, lede den operative og logistiske integrasjonen av anskaffelser og spisspissearbeidet rundt utvidelse av CIBTs fysiske virksomhet til nye markeder. Seran har hatt seniorstillinger i reiselivsbransjen i 30 år. Før han begynte i CIBT, ledet Seran en virksomhet kalt TLCS som ble kjøpt opp av CIBT i 2009. I løpet av sin tid på TLCS var Seran en sentral del i å omdanne TLCS til markedsleder innen visumbransjen. Seran ble utdannet ved Hinchley Wood School og 6th Form i Surrey, England. Etter å ha oppnådd toppkarakterer forfulgte Seran en karriere innen bedriftsreiser som har ført til hans over 30 år innen vår bransje.

Justin Miller - Senior Vice President, Acquisitions

Justin Miller begynte i CIBT i 2014 som visepresident for anskaffelser og ble utnevnt til senior visepresident for anskaffelser i 2019. Under Justins ledelse har CIBT fremskyndet det globale anskaffelsesprogrammet, som har vært en sentral driver i CIBT og lagt til servicefunksjoner, økt markedsandeler og utvidet inn i nye geografier. Før han begynte i CIBT, var Justin seniormedarbeider i et forretningsutviklingsselskap, hvor han fokuserte på utplassering av gjeld og egenkapital for å støtte voksende virksomheter. Justin har en Bachelors of Business Administration fra Goizueta Business School ved Emory University.

Guided-Entry

For å reise internasjonalt trenger du nøyaktig informasjon, forberedelse og kunnskapsrik ekspertise. Guided-Entry er en nødvendig tjeneste for å kunne navigere seg frem i en usikker tid. Tjenesten tilbyr personlig konsultasjon, evaluering av reiserute, skreddersydde oppdateringer og mer. Opplev tryggheten med tjenesten Guided-Entry.

Les mer

Servicesatsing

Det globale teamet av visum- og legaliseringseksperter hos Comet er fokusert på å gi kundene og klientene våre personlig oppfølging og profesjonell service på høyeste nivå. Comet arbeider for å fortsatt være den raskeste, enkleste og sikreste måten å få visum på.

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra Comet for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer