ETA-godkjennelse for Australia

Grunnet innreisebegrensninger forårsaket av COVID-19, er elektroniske reisetillatelser (ETA) til Australia midlertidig suspendert. Vennligs følg med på våre nettsider for oppdateringer. Vi vil tilby ETA for Australia så snart vi kan.

En ETA er en elektronisk tillatelse fra myndighetene til å reise inn i Australia. For å kunne søke, må du være under 75 år og ha pass fra et av de godkjente landene.  Se alle landene

Reisende kan ikke søke om en ny ETA til Australia før en tidligere ETA er utløpt. 

Du kan søke om en ETA-godkjennelse for forretning- eller turistreiser til Australia

Den elektroniske godkjennelsen Electronic Travel Authority (ETA) er for de som skal reise midlertidig til Australia i turist- eller forretningsøyemed.

ETA for turistreiser – En turist-ETA gjelder kun for reiser med fritidsformål. Turisme inkluderer ferieturer, rekreasjon og besøk hos familie og/eller venner. Godkjennelsen gjelder i 1 år, for flere reiser og med opphold på inntil 3 måneder per reise.

ETA for forretningsreiser – En forretningsreise-ETA gjelder kun for forretningsformål. Dette kan være å delta ved en konferanse eller i forhandlinger, eller en utforskende forretningsreise. Godkjennelsen gjelder i 1 år, for flere reiser og med opphold på inntil 3 måneder per reise.

Om du har planer om å utføre kortvarig, ikke vedvarende, høyt spesialisert arbeid i Australia, bør du søke om det nye visumet for korte opphold for midlertidige arbeidsaktiviteter. Comet kan hjelpe deg med denne søknaden. Søk nå

Reisende fra 75 år og eldre kan få avslag på ETA-søknaden. Ved avslag er det påkrevd å søke om et tradisjonelt besøksvisum. Comet vil kontakte deg og hjelpe deg videre i dette tilfellet.  

Den raskeste og enkleste måten å få en ETA-godkjennelse på

  1. Øyeblikkelig godkjennelse. Søk på nettet og få din ETA-godkjennelse på sekunder.
  2. Tilgjengelig døgnet rundt. Tilgjengelig 24 timer om dagen, 7 dager i uken.
  3. Gyldig i minst ett år. Med en ETA-godkjennelse kan du reise til Australia så mange ganger du ønsker i 12 måneder fra utstedelsesdatoen.
  4. Unngå å stå i kø. Søk om en ETA online og unngå å måtte personlig møte på en ambassade. 

  1. Ikke fra et godkjent land

    Du kan søke om et vanlig visum om du ikke er fra et av de godkjente landene.
    Søk nå

Velg Comet

Raskt.  Comet er den raskeste måten å få visum på.

Enkelt.  Comet kan hjelpe.  Visumekspertene våre er tilgjengelige på telefon eller e-post.

Sikkert. Comet har den høyeste bransjestandarden for datasikkerhet.

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Comet er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til din visumsøknad. Last opp ditt foto, og våre foto-eksperter vil sørge for at det oppfyller kravene som stilles for din visumsøknad før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Premium Service

La vårt team av eksperter gjøre visumsøknaden din rask og enkel. Fra en-til-en-konsultasjoner, påminnelser og trinn-for-trinn-hjelp, kan du være rolig og vite at visumekspertene våre vil hjelpe deg med å få søknaden og dokumentasjonen riktig første gang.

Les mer