Comet-forhåndssjekk av visumsøknad

Har du en presserende visumsøknad med kort tidsfrist? Bruk forhåndssjekk av visumsøknad fra Comet for å spare tid. Erfarne visumspesialister hos Comet vil gå gjennom og kontrollere de skannede dokumentene dine og bekrefte om søknaden din er klar til å sendes inn, eller om informasjon må korrigeres eller legges til.

Dokumentene som inngår i forhåndssjekken av visumsøknaden fra Comet vurderes innen tre timer etter at de er mottatt, og kontaktpersonen for ordren får svar samme dag på e-posthenvendelser som mottas før 16.00 mandag til fredag. Forespørsler som mottas etter 16.00, blir besvart før 11.00 på morgenen neste virkedag. 

Servicegebyrer

Første reisemål Andre reisemål Neste reisemål
kr.420,00 + mva kr.195,00 + mva  kr.145,00 + mva

Gebyrene inkluderer ikke noen andre service-, ambassade- eller leveringsgebyrer.

Bruksvilkår

Ved å sende inn dokumentene dine til Comet for forhåndssjekk samtykker du i følgende, i tillegg til de vanlige vilkårene og betingelsene fra Comet:

  • For å kunne gjøre en komplett og grundig sjekk, må vi ha et skannet bilde av siden(e) med personopplysninger først i søkerens pass, samt eventuelle oppholdstillatelser som skal være med i visumsøknadens bilag.
  • Comet sjekker kun dokumentasjonen som sendes inn med forespørselen. Vi vil ikke kunne si fra om dokumenter mangler, så vær sikker på at alle dokumentene vi ber om på Comet-nettsiden sendes inn til forhåndssjekken.
  • Forhåndssjekk-servicen er ikke refunderbar, og gebyr vil påløpe når sjekken gjøres.
  • Om dokumentene må sjekkes igjen etter at endringer er gjort, vil tilleggsgebyr påløpe.

Hvis du har spørsmål, kontakt en Comet-spesialist på [email protected] eller +47 22 38 08 00.