Global Mobility

Enkel talentflyt

Det å forberede seg på å flytte utenlands er både tidkrevende, utfordrende og dyrt. For å få innvilget arbeids- og oppholdstillatelse er det talløse dokumenter som må bestilles, oversettes og verifiseres.

Jo lenger unna og mer eksotisk reisemålet ditt er, desto mer krevende er gjerne prosessen. Og som du kanskje vet, er det ikke bare-bare å få utenlandske medarbeidere inn i Schengen, heller.

Takket være vårt globale nettverk kan vi hjelpe deg med å flytte de beste folkene dine rundt om i verden. Målet vårt er at alle søkere skal få en trygg og enkel reise gjennom en søknadsprosess som ofte er svært kompleks.

Vi bistår ikke bare medarbeiderne dine når de skal ut på kortere forretningsreiser, men hjelper også til med visumsøknader og verifisering og oversetting av forretningsdokumenter når de skal jobbe i utlandet i lengre perioder.

Ta kontakt med vårt Global Mobility-team

Hvert tilfelle er unikt, men vårt Global mobilitet-team hjelper deg å lage en plan som passer behovene dine.

Hvis du lar oss håndtere prosessen, får du ett kontaktpunkt og én faktura.

Ta kontakt i dag

Vi tilbyr skreddersydde løsninger

  • Vi tilpasser både informasjon og prosess til bedriftens og søkerens profil. Vi svarer også på alle spørsmål og undersøker nærmere ved behov.
  • Vi gjør en vurdering av søkeren og gir veiledning om prosessen og hvilke dokumenter som kreves.
  • Vi forhåndskontrollerer og innhenter alle nødvendige dokumenter fra søkeren. I tillegg organiserer vi avtaler for intervjuer og innhenting av biometrisk informasjon ved behov.
  • Vi legger ut for alle gebyrer til ambassader, agenter og andre instanser og innhenter arbeids- og oppholdstillatelser på vegne av søkeren.
  • Du får ett kontaktpunkt og én faktura.

 

Et nordisk selskap med en global virksomhet

Takket være vår lange erfaring og pliktoppfyllende medarbeidere kjenner og oppfyller vi behovene og kravene til de nordiske kundene våre. Kundene våre kommer til oss fordi vi forstår nordisk næringsliv, men driver en global virksomhet.

Vi samarbeider tett og godt med agenter over hele verden som driver på den måten vi foretrekker. Derfor kan vi samordne og håndtere flytteprosessen til og fra alle deler av verden, for medarbeidere fra hele verden.

Kundenes behov og krav er i stadig utvikling, og vi utvikler oss i samme takt. Vi jobber tett med kundene våre for å gi dem løsninger som er perfekt tilpasset behovene deres. Ikke alle tilfeller følger én bestemt mal.

«Vi åpner verden» er ikke bare et fint slagord for oss

Et av prosjektene våre består i å hjelpe en stor, internasjonal virksomhet med å søke om visum for ansatte fra hele verden, fra Kina til Chicago, til et afrikansk land. Mange av kundene våre driver virksomhet over hele verden, og for dem er det viktig at medarbeiderne deres kan jobbe i flere land. Vi er alltid glade for å hjelpe kundene våre med å komme seg dit de må.