Invitasjoner og bekreftelser

Invitasjoner er dokumenter som godkjennes av utenriksdepartementet i landet du reiser til.  Disse dokumentene gir en reisende tillatelse til å besøke landet deres.  Comet kan skaffe visuminvitasjoner og -bekreftelser for en rekke reisemål på vegne av den reisende.  For å fastslå om en invitasjon må sendes inn for visumet du ønsker, samt for informasjon om det bestemte formatet og innholdet som kreves, gå til Visumer og velg landet du skal reise til.

Norske statsborgere ber oftest om disse invitasjonsbrevene:

Russisk forretningsinvitasjonsbrev

For forretningsreiser til Russland må du ha visum og et offisielt invitasjonsbrev der formålet med reisen er beskrevet.  Innreisekravene for Russland fastsetter at et invitasjonsbrev må sendes inn for å få et russisk forretningsvisum. Comet kan hjelpe deg å få visum og et russisk invitasjonsbrev for reisen. For å gjøre dette, gå til Russland og besvar spørsmålene, eller du kan se invitasjonsbrevet eller sende det på e-post ved å bruke koblingene på denne siden.

Russisk turistbevis og turistbekreftelse

Alle turister må ha en russisk turistinvitasjon der formålet med turen er nevnt, for å kunne reise til Russland.  Comet kan hjelpe deg å få visum og et russisk turistbevis og turistbekreftelse for reisen. For å gjøre dette, gå til Russland og besvar spørsmålene, eller du kan se invitasjonsbrevet eller sende det på e-post ved å bruke koblingene på denne siden.

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra Comet for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer

Rask visumsjekk

Innehavere av norske pass: Se om visum er påkrevd for reisemålet ditt.

Se alle landene

Premium Service

La vårt team av eksperter gjøre visumsøknaden din rask og enkel. Fra en-til-en-konsultasjoner, påminnelser og trinn-for-trinn-hjelp, kan du være rolig og vite at visumekspertene våre vil hjelpe deg med å få søknaden og dokumentasjonen riktig første gang.

Les mer